NEM HIVATALOS!

Weboldal készítése vállalkozása vagy márkája számára

Weboldal készítés

A weboldal készítése egyszerű. Mindössze egy domain névre, tárhelyszolgáltatásra és webdesign szoftverre van szüksége.

Válasszon egy domain nevet

Olyan domain nevet válasszon, amely tükrözi Önt, mint vállalkozást. Ha új céget hoz létre, fontolja meg a teljes hivatalos nevének használatát. Ha blogot indít, használj valami rövidet és fülbemászót.

A hosting beállítása

Miután kiválasztotta a domain nevet, be kell állítania a tárhelyet, hogy az emberek felkereshessék weboldalát. Két fő lehetőség van: megosztott tárhely és dedikált tárhely. A megosztott tárhely olcsóbb, mint a dedikált tárhely, de nem ideális növekvő honlapok számára, mert korlátozza az adott időpontban fogadható látogatók számát. A dedikált tárhely nagyobb irányítást biztosít a szerver felett, de több pénzbe kerül.

Telepítse a WordPress-t

Ha ingyenes lehetőséget keres, telepítse a WordPresst weboldalára. Ez a legegyszerűbb módja a weboldal készítésének. Használhat sablont, hogy professzionálisan nézzen ki, vagy megtervezheti saját maga is. Akárhogy is, oldalakat, bejegyzéseket, képeket és egyéb elemeket adhat a webhelyéhez.

Hozzon létre egy blogbejegyzést

Miután elindította a blogját, írna ​​kell néhány bejegyzést. Kezdje azzal, hogy írjon néhány vázlatot, mielőtt bármit közzétenne. Győződjön meg arról, hogy minden bejegyzésnek világos célja van, és tartalmaznia kell legalább három bekezdést.

Képek és videók hozzáadása

Ezenkívül képeket és videókat kell hozzáadnia webhelyéhez. Ez segít az embereknek jobban megérteni, miről beszél. Ha stock fotókat használ, feltétlenül jelezze a fotósnak.

Ez is érdekes lehet...